KONTAKTY

FT oil s.r.o.
Za Brněnskou ulicí 4292 - areál Agrostav a.s.
79601 Prostějov
tel: +420 775 954 344
oleje-ftoil(a)email.cz

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 46 Kč
skladem
naše cena 120 Kč
skladem

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

Velice moc 61% Strašně moc 30% Nemnoho 4% Vůbec 5%

NAŠE RECENZE

Přidáno: 17.03.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost. Z sebe mohu jen doporučit.

Pro:

Rychlost dodání zboží.
Levná doprava.

 

Přidáno: 23.02.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlost dodání zboží

 

 

Přidáno: 24.12.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Ok

Pro:

Ok

Proti:

Nic

 

Přidáno: 12.10.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji

Pro:

množstevní sleva na 5 ks

 

Přidáno: 29.09.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nákup mohu opravdu vřele doporučit, jelikož vše proběhlo absolutně bez problému.

Pro:

Rychlost a cena dodání, cena zboží, informovanost zákazníka.

Proti:

opravdu nevím.

 

Přidáno: 25.09.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

zboží nebylo jinde k mání

 

Přidáno: 19.07.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

bez chyby,málo který obchod je takový.

Pro:

přehlednost stránek
podrobný popis
výborná komunikace
čestné jednání (osobní zkušenost)

Proti:

žádné

 

Přidáno: 18.06.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Zboží jsem objednal přes víkend,musel jsem čekat na fakturu, protože jsem platil přev. příkazem. Tato přišla až v pindělí.Jelikož jsem na přípravek dost spěchal, den zpoždění považuji za zbytečný. Byl jsem v bláhové naději, že E-Shopy fungují non-stop

Vyjádření našeho obchodu

Vážený pane Knafe, 1 den prodlevy je standardní doba nutná k převodu peněz v bance. Zboží je možné zasílat až po uhrazení čili připsání částky na účet. Pokud byste zvolil platbu dobírkou, byla by Vám zásilka odeslána okamžitě. Při objednávce nad 1000 kč je pak i poštovné zdarma. Při platbě převodem je tedy nutné připočítat dobu potřebnou pro převod peněz v bankách. On-line platby jako například PayPal a jiné náš e-shop neposkytuje neboť poplatky za převody peněz jsou velmi vysoké a museli bychom je promítnout do ceny zboží.
Proto Vám raději nabízíme zboží za co nejlepší ceny s výhodným poštovným aniž bychom museli zdražovat kvůli poplatkům za převody peněz online a živit bankovní sektor.
Věříme, že jste byl s objednaným produktem spokojen a budete nadále nakupovat v našem e-shopu.
S pozdravem oleje-oleje.cz
 

Přidáno: 12.06.2015

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

není co ztratit,jen bez ztráty času mít co potřebuji

Pro:

finančně levnější než poštou!

 

Přidáno: 24.05.2015

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vřele doporučuji, rychlé dodání,v mém případě jsem měl zboží doručené do druhého dne od objednávky.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení. Vaše spokojenost je pro nás odměnou. S pozdravem oleje-oleje.cz
 

Přidáno: 24.04.2015

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Cena, rychlost a odborný přístup.

Proti:

E-shop na dotaz ale objednají vše.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za recenzi, nejdůležitější je pro nás spokojený zákazník. Některé druhy zboží, které máme v prodejně, jako například oleje Castrol, Filtry MANN, autodoplňky......a jiné, nejsou součástí nabídky v e-shopu, ale je možné toto zboží objednávat telefonicky. S pozdravem a přáním hezkého dne oleje-oleje.cz :-)
 
Jak nakupovat

Jak nakupovat

 

K nákupu v našem e-shopu není potřeba registrace.

 

1. Najdete si Vámi požadované zboží

V levé části našich stránek jsou uvedeny kategorie, kde je námi nabízené zboží. Pokud hledáte konkrétní výrobek, můžete využít přímého vyhledávání, kde do kolonky v pravé části stránky nahoře napíšete Vámi požadovaný výrobek a kliknete na vyhledat.

Mimo názvu produktu můžete použít pro vyhledávání také klíčové slovo nebo výkonnostní normu, např. 505.01 nebo 229.51 apod.

 

2. Přidání zboží do košíku

Klikněte na detail výrobku a na přidat do košíku. Pokud chcete změnit množství, kliknete na změnit počet a napíšete Vámi požadovaný počet výrobků. Poštovné a dopravu při objednávce nad 50kg řešíme se zákazníkem individuálně, v případě nejasností Vás budeme kontaktovat na Vámi uvedený telefon.

 

3. Dokončení objednávky

Klikněte na zobrazit košík v horní části stránky a zkontrolujte vybrané zboží a jeho počet. Pokud je vše v pořádku, klikněte na objednat zboží. Vyplňte kontaktní údaje. Pokud chcete mít přehled o všechn svých objednávkách na našich stránkách, klikněte na zaregistrujte se. Překontrolujte zadané údaje a klikněte na pokračovat.

 

4. Doprava a poštovné

Vyberte si způsob dopravy a platby (podrobnosti najdete v sekci Doprava a platba) a klikněte pokračovat.

 

5. Rekapitulace a odeslání objednávky

Nyní máte možnost překontrolovat Vámi vybrané zboží, počet kusů, kontaktní údaje, způsob dopravy a platby. Můžete si objednávku vytisknout. Nyní klikněte na odeslat objednávku. Na Vámi udaný e-mail Vám přijdou informace o Vaší objednávce.

 

V případě nejasností nebo podrobností o poštovném a dopravě nás, prosím, kontaktujte e-mailem: mazivashop.objednavky@gmail.com , tel: 775 954 344. Děkujeme